Hvordan har du det?

Det bliver vi måske spurgt om, måske spørger vi os selv - men det kan være svært rigtig at finde svar. Måske fordi der er tavlt, bliver afbrudt, difust eller noget helt andet. 

Er du ked af ikke at vide hvorfor du har det som du har det? Måske midstet overblikket? Måske du har svært ved at finde ud af hvad du egentlig gerne vil? eller måske du har midstet en nær ven/relation?

Har du talt om det med en god ven?

Det er rigtig rart og godt at have gode fortrolige venner, dem skal vi passe godt på. Måske du og din ven ikke helt har kunne finde "løsningen". Det kan også være svært, da venne kender dig godt og måske er en del af det du tumler med eller vennen er for "tæt" på dig, til at kunne hjælpe. Måske du slet ikke ønsker at tale med dine venner om det der fylder, da det kan være for personligt.

Jeg tilbyder individuelle såvel som gruppe forløb. Altid  i et respektfuldt og fortroligt rum, hvor vi sammen undersøger årsagen til udfordringen(erne), problemet(erne) eller oplevelsen(erne) af den nuværende mistrivsel. Ligesom jeg vil hjælpe dig med at finde konkrete tilgange, sådan du ved hvad der kan hjælpe dig. Måske selve afklaringen, vil bidrage til øget livskvalitet og trivsel. 

Det kan føles svært og ensomt at erkende, du har brug for hjælp. Den følelse er du ikke alene om. Alle oplever perioder i livet hvor der er udfordringer og problemer, som vi kan have brug for hjælp til at få løst.

Når du vælger at bede om hjælp, tager du aktivt ansvar for dig selv og din situation. 

Alle mennesker har ret til et godt liv! også dig.