Randers - d. 13.08.2014

 

Psykomotorisk behandling af mand 38, ingenør

 

 

Feed back af psykomotorisk behandling

1.Hvordan har du oplevet behandlingerne?

Jeg har oplevet behandlingerne som gode og som en tryg ramme hvor jeg har kunnet dele hvad jeg havde på hjertet og jeg har følt mig rummet og hørt.

 

2.Noget du kunne tænke der med fordel kunne være anderledes.

Det eneste jeg har er at jeg gerne ville have at der havde været mere tid til de enkelte behandlinger. Fordi behandlingerne bragte mig til nogle meget dybe følelsesmæssige lag som det ville have været godt at have lidt mere tid til at få samlet op på inde jeg skulle ud og møde verden igen.

 

3.Noget der har gjort særlig indtryk/ Specielt godt.

Jeg var specielt overrasket over kvaliteten af Christians manuelle behandling, han behandlingsgreb og deres effekt.

 

4.3 ting/ eksempler eller sætninger der kendetegner Christian

Christian udtrykker fysisk og psykisk soliditet og stabilitet. Christian har været i stand til at skabe en tryg ramme hvor jeg ærligt har kunnet dele omkring de forskellige omstændigheder der har påvirket mit liv i både positiv og negativ retning. Samtidigt har jeg følt mig mødt og hørt når jeg givet udtryk for nuværende problemstillinger.

 

5.Hvad har været anderledes/ nyt i forhold til tidligere behandlinger (med anden aktør)

Det føles ikke rigtigt at skulle svare på dette spørgsmål, fordi jeg ikke kan se hvordan jeg skulle kunne svare uden at udtale mig om min opfattelse af ”anden aktørs” evner som behandler. For mig ville det blive en sammenligning mellem jeres kompetencer, en sammenligning baseret på min personlige vurdering.

 

6.Andet der ligger dig på sinde………….

Det var godt at lære dig at kende

 

7.Evaluering af dig selv…… Hvor var du – hvor er du i dag.

 

8.Hvor var dit Fokus. Evt. nyt fokus…..

Der er simpelthen løbet for meget vand under broen til at jeg kan svare konkret på spørgsmål 7 og 8.

Men jeg husker dog at jeg havde nogle dybe oplevelser i forbindelse med behandlingerne der ud over at være stærke personlige indsigter også gav mig nogle dybe indsigter i hvilken fantastisk samling af værktøjer den psykomotoriske behandling udgør. I forhold til at jeg selv går på uddannelsen synes jeg at Christian har været med til at højne mine egne forventninger til mig selv som behandler.